Menu

Enoteca Norge AS - Privat import av Italienske og Franske viner til Norge

header photo

Om Enoteca Norge AS

Enoteca Norge AS ble stiftet i 2011, og eies av Rolf Christiansen og Arnt Jacob Mørland. Selskapets formål og forretningsområde er import av alkoholholdige drikkevarer til Norge, for videresalg gjennom Vinmonopolet og til hotell- og restaurantmarkedet via distributører og grossister.

Rolf, som er daglig leder og administreredne direktør i selskapet har vært tilknyttet hotell- og restaurantbransjen i mer enn 35 år, de siste 20 årene som daglig leder og direktør for ulike hotellbedrifter , er også utdannet Sommerlier

Arnt Jacob har bodd i Østen i over 25 år, de siste 20 i Singapore, driver sitt eget firma innen shipping. Han har en lidenskapelig interesse for vin.

Filosofien er å finne gode viner tilpasset det norske markedet til en akseptabel pris og begge eierne har vært og er aktive i oppsøkende arbied for å knytte kontakter med kvalitets sterke og tradisjonsrike vinprodusenter , hovedsakelig i Italia, men også Frankrike og California. Dette arbeidet fortsetter i håp om å tilføre norske vinelskere kvalitetsvin til gunstige priser.

 


© 2018. Enoteca Norge AS